Η τεράστια πρόκληση για Κοτάρσκι και Ντάντας

Από paok24.com: Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ...
Πηγή: paok24.com
Η τεράστια πρόκληση για Κοτάρσκι και Ντάντας

Διάστημα με αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είναι το διάστημα που διανύουμε, με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τον Τιάγκο Ντάντας να βρίσκονται σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων της Κροατίας και της Πορτογαλίας αντίστοιχα.

Οι δύο παίκτες του Δικεφάλου έχουν μπροστά τους την τεράστια πρόκληση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γεωργίας και της Ρουμανίας το διάστημα από τις 21 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου.

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου, που στην πρώτη του χρονιά με τα ασπρόμαυρα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 17 παιχνίδια έως τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, βρίσκεται στην αποστολή της Κροατίας για τα φιλικά προετοιμασίας με το Ισραήλ στις 23.03 (18:00) και με την Αγγλία στο Λονδίνο στις 28.03 (21:45).

Η Κροατία στο Ευρωπαϊκό θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ουκρανία, την Ισπανία και τη Ρουμανία στη φάση των ομίλων, με τον Κοτάρσκι να μετράει έως τώρα 12 συμμετοχές.

Ο Τιάγκο Ντάντας από τη δική του μεριά με την Εθνική Πορτογαλίας προετοιμάζεται για τα φιλικά κόντρα στη Ρουμανία στο Βουκουρέστι στις 24.03 (19:00), αλλά και την Νορβηγία στις 28.03 (21:00).

Οι Ίβηρες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι θα αντιμετωπίσουν τη Γεωργία, την Ολλανδία αλλά και το Βέλγιο, με τον μέσο του Δικεφάλου να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Ελπίδων έχοντας «γράψει» ήδη 11συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...