Επιστρέφει στο «Καραϊσκάκης ο Λουτσέσκου!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Άρη, αφού ο τέταρτος και VAR είδαν επιστροφή αντικειμένου στην κερκίδα στον οπαδών των «κιτρινόμαυρων».
Πηγή: thessports.gr
Επιστρέφει στο «Καραϊσκάκης ο Λουτσέσκου!

Έτσι δεδομένα θα ήταν εκτός του επερχόμενου ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Off, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να είναι και το μοναδικό που θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει από την κερκίδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι κλήσεις για τα πεπραγμένα της πρώτης αγωνιστικής των Play Off έγιναν γνωστές το μεσημέρι της Τρίτης (21/3), και σε αυτές εκτός της ΠΑΕ Άρης, βρίσκεται και το όνομα του Μπράιαν Νταμπό, στον οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον εισαγγελέα, για «εξύβριση αξιωματούχου», όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΕΠΟ.

Κάτι ανάλογο δεν έγινε για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που θα χάσει μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον ποδοσφαιριστής ή αξιωματούχος δεχθεί κόκκινη κάρτα, τότε δεδομένα μένει εκτός του αμέσως επόμενου παιχνιδιού, χωρίς να υπάρχει δικαίωμα έφεσης. Έφεση μπορούν να κάνουν οι ομάδες για τιμωρία μεγαλύτερη των δύο αγωνιστικών.

Διαβάστε ακόμη...