Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πελεκίδη και της Εμμανουέλας Τσικνάκη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 32-25, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ mαteco-ΑΕΣΧ Πυλαίας

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Από την αρχή δείξαμε την διάθεση μας, βλέπετε ότι η ομάδα δεν επηρεάζεται από τις απουσίες που έχει, διότι όλα τα κορίτσια δουλεύουν στο ίδιο μοτίβο, δίνοντας η καθεμία τον καλύτερο της αυτό. Βρήκαμε εύκολες λύσεις στην επίθεση και κερδίσαμε δίκαια. Κάναμε απλά το πρώτο βήμα, διότι χρειαζόμαστε ακόμα μία νίκη την άλλη εβδομάδα. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, γι' αυτό θα πρέπει να λειτουργήσουμε με τον ίδιο τρόπο και να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα μας οδηγήσει στον τελικό».

Εμμανουέλα Τσικνάκη:

«Περιμέναμε ότι η Πυλαία θα ήταν ανταγωνιστική σήμερα, αυτό το έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού. Η ομάδα λειτούργησε αμυντικά πολύ καλά, επιθετικά κολλήσαμε προς το τέλος, και αυτό πρέπει να το δουλέψουμε. Κρατάμε το θετικό κομμάτι, ότι η ομάδα αμυντικά ήταν πολύ καλή, και συνεχίζουμε για το δεύτερο παιχνίδι, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να προκριθούμε στους τελικούς».

Διαβάστε ακόμη...