Τσάλοφ: «Πλήρη αφοσίωση και καλή διάθεση»
Απομένουν δυο αγωνιστικές, για την ολοκλήρωση του εγχώριου πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό, στο «Γ. Καραϊσκάκης» και την ΑΕΚ, στην Τούμπα, με τον Ρώσο επιθετικό του ΠΑΟΚ να μοιράζεται τις σκέψεις του για την τελική ευθεία της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
SHARE:

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει καλύτερα αποτελέσματα από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να καταφέρει να κατακτήσει την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, που θα τον στείλει στα προκριματικά του Champions League, για την επόμενη σεζόν.
Στα πλαίσια αυτά, ο Φέντορ Τσάλοφ μοιράστηκε τις σκέψεις του, στον λογαριασμό του στο Telegram, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος του Βορρά δουλεύει με αφοσίωση και καλή διάθεση, ώστε να πετύχει τον στόχο του.
«Γεια σε όλους. Έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας, ίσως τα πιο σημαντικά της σεζόν. Προετοιμαζόμαστε με πλήρη αφοσίωση και καλή διάθεση» έγραψε χαρακτηριστικά ο 27χρονος ποδοσφαιριστής.
TAGS: