Kάνε το πρώτο βήμα!

Από paok24.com: Το "διπλό" που μπορεί να... απογειώσει τον ΠΑΟΚ και να αλλάξει τις ισορροπίες!
Πηγή: paok24.com
Kάνε το πρώτο βήμα!

Κατά κοινή ομολογία, η (ηλεκτρονική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) κλήρωση των πλέι οφ της Stoiximan Super League δεν έπαιξε και το καλύτερο δυνατό παιχνίδι στον ΠΑΟΚ!

Ωστόσο, ο Δικέφαλος έχει σήμερα την ευκαιρία να αλλάξει με το "καλημέρα" τις ισορροπίες στην έξτρα περίοδο του πρωταθλήματος, σε περίπτωση που φύγει με το "διπλό" από το "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σε αυτή την περίπτωση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν φέρει εις πέρας την πρώτη "επικίνδυνη" αποστολή τους και θα αποκτήσουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν... άνετοι το ντέρμπι στην Νέα Φιλαδέλφεια που ακολουθεί (21:30), μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού!

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και σαφέστατα είναι το μεγάλο φαβορί για τους τρεις βαθμούς, ωστόσο οι "ασπρόμαυροι" θα είναι σίγουρα κερδισμένοι στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ, καθώς εφόσον φύγουν νικητές από το Χαριλάου, είτε θα μειώσουν την απόσταση που τους χωρίζει από την κορυφή είτε τη διαφορά τους από τη 2η θέση είτε και από τις δύο, εφόσον ΑΕΚ και Παναθηναϊκός "αλληλοεξουδετερωθούν".

Από τη στιγμή δε που ακολουθεί – μετά τη διακοπή λόγω εθνικών – το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό το πόσα πολλά διακυβεύονται σήμερα για τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης"...

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17:30 Βόλος – Ολυμπιακός

19:00 Άρης – ΠΑΟΚ

21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναθηναϊκός 61

2. ΑΕΚ 59

3. Ολυμπιακός 56

4. ΠΑΟΚ 54

5. Άρης 40

6. Βόλος 39

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2η, 2/4)

18:00 Παναθηναϊκός – Βόλος

19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

21:00 Ολυμπιακός – Άρης

Διαβάστε ακόμη...