«Μαγικό» Μεξικό, βασικός ο Σάντσες! (vid)
Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε το Μεξικό την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς διέλυσε σε φιλικό παιχνίδι στην Τολούκα τη Σερβία με 5-1!
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Με τον Χόρχε Σάντσες να παίρνει φανέλα βασικού από τον Χαβιέ Αγκίρε και να είναι ο μοναδικός εκτός του τερματοφύλακα που αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, οι “Τρικολόρ” βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 19΄ από γκολ του Στάνιτς ωστόσο στη συνέχεια έκαναν… πάρτι, με τον Βάσκεζ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 34΄ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση με αυτογκόλ του Μπούκινατς.
Στο 57΄, ο Ραούλ Χιμένες πέτυχε το 3-1 και στο 72′ ο Άβντιτς “έγραψε” με αυτογκόλ το 4-1, με τον Τσάβες να διαμορφώνει στο 90΄ το τελικό 5-1 για τους Μεξικανούς!