Πογιέτ για Κωνσταντέλια: «Έχει λαμπρό μέλλον!»

Από paok24.com: Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Κωνσταντέλια μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ, σημειώνοντας ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του, αρκεί να έχει υπομονή.
Πηγή: paok24.com
Πογιέτ για Κωνσταντέλια: «Έχει λαμπρό μέλλον!»

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει μόλις μία φορά με το νεαρό ποδοσφαιριστή και γι' αυτό το λόγο ανυπομονεί να τον γνωρίσει καλύτερα και να του εξηγήσει τι περιμένει από τον ίδιο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη συμβολή του Κουλιεράκη στο να «μπολιαστεί» γρήγορα ο Κωνσταντέλιας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας, είπε στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time.

«Ο Κωνσταντέλιας είναι πολύ νέος αλλά θα έχει λαμπρό μέλλον, αν έχει υπομονή. Μου αρέσει να γνωρίζω τον χαρακτήρα των παικτών. Δεν γνωρίζω ακόμη τον Γιάννη. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο για πρώτη φορά. Με ενδιαφέρει η προσωπικότητά του, να του εξηγήσω πως παίζουμε και σε ποιά θέση ίσως μας βοηθήσει.

Αυτά πρέπει να καταλάβει και πρέπει να ενταχθεί, διότι αυτή η ομάδα είναι πολύ δυνατή. Η ομάδα που είχαμε από πέρυσι είναι πολύ δυνατή, οπότε για να ενταχθεί ένα νέο μέλος, πιστεύω πως θα τον βοηθήσει πολύ και ο Κουλιεράκης που παίζουν στην ίδια ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...