ΠΑΟΚ-ΑΟ Λαμίας

Από acpaok.gr: Για την 20η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 17:30, στο PAOK Sports Arena, τον ΑΟ Λαμίας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-ΑΟ Λαμίας

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, θέλοντας στις τρεις τελευταίες «στροφές» της κανονικής διάρκειας το απόλυτο των νικών, προκειμένου να τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το υπερπλεονέκτημα στα πλέι-οφ.

Απέναντί του, ο ΑΟ Λαμίας, ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ήττας από τον Άρη με 2-3, η οποία τον διατήρησε στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 5€
VIP: 10€

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Λαμίας, ο προπονητής της ομάδας, Μάρκο Φενόλιο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, έχοντας ως στόχο τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια, κάτι το οποίο σίγουρα δεν είναι εύκολο. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, διότι η πρώτη θέση είναι πολύ σημαντική, αφού θα έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας σε όλα τα απαιτητικά παιχνίδια των πλέι-οφ».

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
20η αγωνιστική, Volley League γυναικών
PAOK Sports Arena
17:30, ΠΑΟΚ-ΑΟ Λαμίας (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...