Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 21η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Άργος, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 16:00, τον τοπικό Διομήδη.
Πηγή: acpaok.gr
Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση ύστερα από τρεις εβδομάδες, φέρνει στον δρόμο του συνόλου του Παναγιώτη Γούσιου με ενδιαφέρουσα αναμέτρηση απέναντι στον Διομήδη Άργους.

Μπορεί βαθμολογικό ενδιαφέρον να μην υπάρχει, αφού ο Δικέφαλος θα τερματίσει στην τρίτη θέση αντιμετωπίζοντας, κατά πάσα πιθανότητα, τον ΟΣΦΠ στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, ωστόσο παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στον Διομήδη Άργους είναι ένα καλό «τεστ» σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας.

Απέναντί του, ο Διομήδης Άργους, ο οποίος πριν την διακοπή επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στους τρεις αγώνες, «κλειδώνοντας» την πρώτη τετράδα, η οποία θα τον οδηγήσει στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας, κατά πάσα πιθανότητα, την ΑΕΚ.

Για τον αγώνα απέναντι στον Διομήδη Άργους, ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γούσιος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα για την παρουσία της στα προκριματικά, και να ευχηθώ να επιτευχθεί η πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού. Εμείς έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια πριν τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, και παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, θέλουμε να παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση, ώστε να πατήσουμε πάνω σε αυτά τα παιχνίδια ενόψει των νοκ-άουτ αγώνων».

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023
21η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου
16:00, Διομήδης Άργους-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...