Έξι τιμωρημένοι διαιτητές λόγω ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Tο τελευταίο διάστημα έχουμε δει... φοβερά πράγματα στους αγώνες του ΠΑΟΚ. Εξόφθαλμα λάθη, πέναλτι που δε δόθηκαν, γκολ οφσάιντ...
Πηγή: paok24.com
Έξι τιμωρημένοι διαιτητές λόγω ΠΑΟΚ!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στο στόχαστρο των "αντικειμενικών", ωστόσο, των υστέρων βλέπουμε διαιτητές να μένουν με κάποιον... μαγικό τρόπο εκτός ορισμών, αφού ο ΠΑΟΚ έχει χάσει σημαντικούς βαθμούς.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, έξι διαιτητές παραμένουν στο... ψυγείο, έχοντας αδικήσει τον ΠΑΟΚ με τα εξόφθαλμα λάθη τους κι είναι εκτός ορισμών με φόντο την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Οι Σινιοράκης, Τζήλος και Καλαμπόκης παραμένουν εκτός ορισμών μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, έχοντας κλείσει τα μάτια τους στο γκολ των γηπεδούχων, ενώ εκτός είναι κι ο Τσακαλίδης που είχε την ευθύνη του χειρισμού του VAR στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ και κατάφερε να... ελέγξει μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τη φάση με το χέρι του Πήλιου μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Στη λίστα προστέθηκαν -κατόπιν- και οι Γκάμαρης και Βεργέτης, μετά το ματς με τη Λαμία και το χέρι στην περιοχή που δεν είδαν ποτέ και όλοι τους, είναι εκτός για μία ακόμη φορά.

Διαβάστε ακόμη...