Ο ΠΑΟΚ κατά της βίας και του Αυγενάκη

Από paok24.com: Τι συνέβη στη σημερινή τηλεδιάσκεψη
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ κατά της βίας και του Αυγενάκη

Η συζήτηση που έγινε σήμερα, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, με θέμα την ομαλή διεξαγωγή των πλέι οφ της Stoiximan Super League, είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον από τη στιγμή που το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι των ομάδων, αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Μάκης Γκάγκατσης εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ μέσω τηλεδιάσκεψης και από την πλευρά του, τονίστηκε ότι φέτος δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας στα γήπεδα και ο ΠΑΟΚ κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να συνεχιστεί αυτό.

Υπογράμμισε επίσης, πως στο μοναδικό γήπεδο το οποίο βρέθηκαν φιλοξενούμενοι οπαδοί ήταν το Πανθεσσαλικό, στους αγώνες του Βόλου, χωρίς να υπάρξουν προβλήματα και ανέφερε τέλος, ότι ο ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, για αγώνες χωρίς βία και για το λόγο αυτό, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του, με σκοπό έχει τη δική του συνδρομή προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αυτός, ήταν και ο μοναδικός λόγος που ο ΠΑΟΚ «κάθισε» στο ίδιο τραπέζι με τον Αυγενάκη (έστω και μέσω τηλεδιάσκεψης), καθώς η ανοικτή διαμάχη συνεχίζεται, λόγω της γενικής στάσης του υφυπουργού Αθλητισμού απέναντι του καθώς επίσης και για την πρόσφατη, επαίσχυντη συμπεριφορά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (που υπόκειται σε αυτόν) προς τους γιους του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο και Νίκο, με τη διασπορά των προσωπικών τους δεδομένων.

Η στάση του ΠΑΟΚ προς τον Αυγενάκη δικαιώθηκε αμέσως μετά αφού ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού, χρησιμοποίησε μία τέτοια συνάντηση για να κάνει... προεκλογική ομιλία!

Διαβάστε ακόμη...