ΠΑΟΚ με 19 ενεργούς ποδοσφαιριστές!

Από paok24.com: Η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League, ολοκληρώθηκε χθες με τον ΠΑΟΚ να είναι στην τέταρτη θέση και στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ με 19 ενεργούς ποδοσφαιριστές!

Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και την κλεψύδρα για την έναρξη των πλέι οφ να αδειάζει, το PAOK24 καταγράφει τους ενεργούς παίκτες στο ρόστερ του Δικεφάλου ενόψει του μίνι πρωταθλήματος αλλά και αυτούς που είτε δεν υπολογίζονται καθόλου είτε αναμένεται να λάβουν ελάχιστα λεπτά συμμετοχής. Η τελευταία διαπίστωση πηγάζει από τον χρόνο που πήραν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά...

Στους τερματοφύλακες τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, o οποίος μάλιστα κατέχει την πρωτιά στα λεπτά συμμετοχών. Ο Κροάτης έχει σημειώσει 28 εμφανίσεις με συνολικά 2679′. Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς χρησιμοποιήθηκε φέτος μονάχα σε 3 παιχνίδια.

Στην άμυνα ενεργοί θεωρούνται φυσικά οι Ίνγκι Ίνγκασον και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, οι οποίο συνέθεσαν έως τώρα το βασικό κεντρικό δίδυμο του Δικεφάλου. Σε εγρήγορση παραμένουν οι Γιάννης Κάργας και Ιβάν Νέσμπεργκ, με τον πρώτο να αγωνίζεται μάλιστα βασικός στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο ελλείψει του Ίνγκασον, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Γιόαν Σάστρε και Ράφα Σοάρες αποτελούν εδώ και καιρό βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα άκρα της άμυνας, ενώ «ετοιμοπόλεμος» είναι πλέον και ο Τόμας Κεντζιόρα. Έτοιμος είναι εδώ και μερικές μέρες ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις εφόσον του ζητηθεί.

Στην μεσαία γραμμή «κουπί» έχουν τραβήξει φέτος ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ο οποίος από τότε που γύρισε στην φυσική του θέση διανύει την καλύτερη του περίοδο με τα ασπρόμαυρα, αλλά και οι Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας, οι οποίοι μοιράζονται συμμετοχές ανάλογα με το παιχνίδι και τις απαιτήσεις που έχει το καθένα. Μετά από καιρό διαθέσιμος είναι και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, που έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης.

Ιδιαίτερα φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα είναι οι Κάλεντ Νάρεϊ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, oι οποίοι αποτελούν τις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την θέση των εξτρέμ, ενώ αναντικατάστατος είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος μαγνητίζει όλα τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του στην θέση «10». Λύσεις κυρίως από τον πάγκο δίνει ο Τάισον, ο οποίος με την τεράστια εμπειρία του μπορεί να προσφέρει κι αυτός στο φινάλε της σεζόν.

Τέλος, στην θέση των φορ, οι Νέλσον Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας είναι αμφότεροι «ετοιμοπόλεμοι» για τη συνέχεια της σεζόν, ενώ το «wonderkid» της ομάδας, ο Στέφανος Τζίμας, έδειξε πως είναι απόλυτα έτοιμος να δώσεις λύσεις και... γκολ όποτε του ζητηθεί.

Διαβάστε ακόμη...