Πανό για τον Πορτοσάλτε από τους ΠΑΟΚτσήδες στον Βόλο (pic)

Η αδιανόητη τοποθέτηση του Άρη Πορτοσάλτε περί... θυσίας και νεκρών, έφερε την αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ που έδωσαν τη δική τους απάντηση.
Πηγή: sdna.gr
Πανό για τον Πορτοσάλτε από τους ΠΑΟΚτσήδες στον Βόλο (pic)

Προ ημερών, αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών, ο Άρης Πορτοσάλτε σε μία αδιανόητη τοποθέτηση, ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν... και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Μία εξοργιστική τοποθέτηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να απαντούν με πανό που «κρεμάστηκε» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και αναφέρει:

«Του Πορτοσάλτε τη θυσία, χρειάζεται η δημοσιογραφία».

Διαβάστε ακόμη...