ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

Από acpaok.gr: Για την 18η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον ΟΦΝΙ.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ

Στην τελευταία «στροφή» της κανονικής διάρκειας, ο Δικέφαλος ψάχνει μία νίκη γοήτρου, καθώς ανεξαρτήτως αποτελέσματος κόντρα στον ΟΦΝΙ θα μείνει στην δεύτερη θέση, αντιμετωπίζοντας τον ΑΕΣΧ Πυλαίας με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ.

Απέναντί του, ο ΟΦΝΙ, ο οποίος μετά τη νίκη του επί του ΓΑΣ Καματερού με 38-16 κατέκτησε και μαθηματική την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, και θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας με πλεονέκτημα έδρας στην ημιτελική φάση.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΝΙ, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Μπορεί το παιχνίδι να μην έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη ενόψει και της προετοιμασίας μας για την έναρξη των πλέι-οφ».

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023
18η αγωνιστική, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...