Τα γκολ, η αυτοπεποίθηση και η συνέχεια

Από paok24.com:Σκοράρει συνεχώς στο Κύπελλο και παίρνει ψυχολογία. Ο Μπράντον Τόμας έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη... σχέση με το θεσμό του Κυπέλλου και χθες, πέτυχε το πέμπτο, δικό του γκολ σε αυτό, σκοράροντας το τέταρτο τέρμα του ΠΑΟΚ στη νίκη με 5-1 επί της Λαμίας.
Πηγή: paok24.com
Τα γκολ, η αυτοπεποίθηση και η συνέχεια

Ο Ισπανός, έχει να επιδείξει φέτος 24 συμμετοχές και 829 αγωνιστικά λεπτά, έχοντας σκοράρει συνολικά 8 γκολ, 3 στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League και 5 στο Κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα, ο Μπράντον σκοράρει κάθε 187′ και στο Κύπελλο κάθε 50′, την ώρα που πέρυσι, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Μάλαγα στην Segunda Division, έκλεισε τη χρονιά με 41 συμμετοχές (2870′) και 9 γκολ.

Γυρίζοντας λίγο πίσω, οι δύο σεζόν όπου ο Ισπανός σκόραρε με καλή συχνότητα, ήταν ως ποδοσφαιριστής της Μαγιόρκα. Τη χρονιά 2016/17 είχε 13 γκολ και 4 ασίστ σε 41 ματς και 3202′, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 29 συμμετοχές.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό για τον Ισπανό να σκοράρει και να δίνει λύσεις στην ομάδα, ειδικά τώρα που λείπει ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Μπράντον να βρίσκει δίχτυα και να παίρνει αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε ακόμη...