Ο Μπίσεσβαρ και η αποθέωση σε Κωνσταντέλια

Από paok24.com: Η κίνηση του «αφάνα» δείχνει το κλίμα στην ομάδα ...
Πηγή: paok24.com
Ο Μπίσεσβαρ και η αποθέωση σε Κωνσταντέλια

Την αήττητη πορεία το περασμένο φθινόπωρο έως τώρα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να επικρατεί χθες το βράδυ με 6-0 του Ιωνικού.

Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις του Δικεφάλου, βγαίνει με την πρώτη ευκαιρία και στο χορτάρι, παρά το γεγονός πως οι ασπρόμαυροι θα μπορούσαν να είχαν γλυτώσει από μερικά στραβοπατήματα που κρατούν λίγο πιο πίσω βαθμολογικά την ομάδα, αν και σε αυτό έχουν συντελέσει και άλλοι παράγοντες με τις διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος της ομάδας του Λουτσέσκου να έχουν παίξει ο ρόλο τους.

Αυτό που επίσης φαίνεται ξεκάθαρα στους αγώνες του ΠΑΟΚ είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Η συνύπαρξη νεαρών, αλλά και πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών δεν είναι εύκολη στη διαχείριση, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.

Τρανή απόδειξη η γεμάτη συμβολισμό κίνηση που κάνει ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ την ώρα που ετοιμάζεται να περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός γύρισε προς την κερκίδα ζητώντας από όλους να σηκωθούν και να αποθεώσουν τον «Ντέλια», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνώριση του στο τεράστιο ταλέντο του 20χρονου και πως δικαιωματικά βρίσκεται διαρκώς στην ενδεκάδα. Είναι άλλωστε πασιφανές πως η νέα γενιά του Δικεφάλου έρχεται με φόρα και είναι έτοιμη για όλα.

Διαβάστε ακόμη...