«Πονοκέφαλος» Σάντος για Κεντζιόρα

Από paok24.com: Μέσα στον Μάρτιο ο Φερνάντο Σάντος θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του ως προπονητής της Εθνικής Πολωνίας.
Πηγή: paok24.com
«Πονοκέφαλος» Σάντος για Κεντζιόρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, καλείται να συνθέσει το... παζλ των Πολωνών ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης αναφέρονται στα προβλήματα που καλείται να λύσει ο έμπειρος προπονητής, με πρώτο και κύριο το γεγονός ότι πρέπει να γνωρίσει το νέο σύνολο παικτών με το οποίο θα δουλέψει.

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να δουν τον Σάντος να προχωράει σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της Εθνικής Πολωνίας, όμως αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να συμβεί,

Σε αυτό σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η λίστα των τραυματιών διεθνών παικτών.

Οι Πολωνοί ρεπόρτερς αναρωτιούνται εάν ο Σάντος θα προχωρήσει και σε ένα νέο «χτίσιμο» της αμυντικής γραμμής.

Και στην εξίσωση αυτή μπαίνει και το όνομα του Τόμας Κεντζιόρα του ποδοσφαιριστή που έχει έρθει δανεικός στον ΠΑΟΚ από τη Ντιναμό Κιέβου.

Ωστόσο, ακόμα και η περίπτωση του Κεντζιόρα αποτελεί για τον Σάντος έναν από τους πολλούς «πονοκέφαλους» καθώς ο Πολωνός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Μένει λοιπόν να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές επιλογές του Σάντος, εάν μέσα σε αυτές θα είναι ο Κεντζιόρα και εάν πέρα από τα... συνηθισμένα ονόματα διεθνών, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει και κάποιον κρυφό άσο στο μανίκι καλώντας στην Εθνική Πολωνίας κάποιον παίκτη που δεν έχει πάρει μέχρι σήμερα την ευκαιρία του.

Διαβάστε ακόμη...