Τελικά είχε άδικο ο Λουτσέσκου;

Από thessports.gr: Τις προηγούμενες ημέρες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από την προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλούσε στους ποδοσφαιριστές του για τις συνθήκες που θα καλούνταν να αντιμετωπίσουν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».
Πηγή: thessports.gr
Τελικά είχε άδικο ο Λουτσέσκου;

Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλούσε για τα φάουλ και τον σκληρό τρόπο παιχνιδιού που έχει υιοθετήσει η ομάδα της Αθήνας, ζητώντας παράλληλα από τους παίκτες του να μην χάσουν το μυαλό τους, όταν πολλές από αυτές τις παραβάσεις δεν υποδειχθούν από τον διαιτητή.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έκανε το τέλειο «διάβασμα» αντιπάλου και προετοίμασε την ομάδα του κατάλληλα ώστε να ανταπεξέλθει σε ότι συνάντησε, και να επικρατήσει τελικά με 2-0.

Μόνο λίγες ημέρες μετά το ντέρμπι, τα λεγόμενα του επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο και... επιστημονικό τρόπο!

Πιο συγκεκριμένα, το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES Football Observatory), έκανε μια έρευνα για τις ομάδες που κάνουν τα περισσότερα φάουλ ανά παιχνίδι, στα 38 κορυφαία πρωταθλήματα Παγκοσμίως!

Σε αυτή τη λίστα η ΑΕΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση (!!!), με 17.68 φάουλ ανά ματς, ή 391 σε 22 παιχνίδια, πίσω μόνο από το Άρη Λεμεσού!

Άξιο αναφοράς είναι ότι ο Ιωνικός, που μάχεται για τη παραμονή του, βρίσκεται μια θέση πίσω από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Δείτε τη σχετική λίστα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...