Ο κόσμος στηρίζει Τσιγγάρα!

Από paok24.com:Μπορεί ο Θεοχάρης Τσιγγάρας να αναζητεί τα... πατήματά του και χρόνο συμμετοχής στην Τουλούζ, όμως ο κόσμος της γαλλικής ομάδας τάσσεται υπέρ του Έλληνα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ο κόσμος στηρίζει Τσιγγάρα!

Ενημερωτική ιστοσελίδα που επικεντρώνεται σε θέματα γύρω από την ομάδα της Τουλούζ, ζήτησε από τον κόσμο του συλλόγου, τη γνώμη του για τον 22χρονο παίκτη.

7 στους 10 ερωτηθέντες τάχθηκαν υπέρ του να αγοράσει η Τουλούζ τον Τσιγγάρα από τον ΠΑΟΚ, παρά τον χαμηλό χρόνο συμμετοχής που έχει έως τώρα, αφού θεωρούν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει πολλές προοπτικές μπροστά του.

Ο Νταμιάν Κομολί, διευθυντής της ποδοσφαίρου της Τουλούζ, αναφέρθηκε στην περίπτωση Τσιγγάρα, και εστίασε στην περιπέτεια που πέρασε ο ποδοσφαιριστής το προηγούμενο διάστημα και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Πρόσθεσε πάντως, ότι όσο περνάει ο καιρός όλοι αρχίζουν να βλέπουν τον Τσιγγάρα που είχαν δει στον ΠΑΟΚ και τώρα πρέπει όλοι να περιμένουν προκειμένου ο Έλληνας παίκτης να πάρει χρόνο συμμετοχής.

«Του δίνουμε χρόνο, αλλά παράλληλα παίρνουμε και εμείς χρόνο. Δεν βιαζόμαστε ακόμα. Η οριστική απόφαση για ενεργοποίηση της οψιόν πρέπει να παρθεί αρκετά αργότερα μέσα στη σεζόν» πρόσθεσε ο Κομολί.

Διαβάστε ακόμη...