Πραγματικό ράκος ο Ελ Καντουρί

Από forzaonline.gr: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής υποφέρει από ένα οίδημα στην πτέρνα του.
Πηγή: forzaonline.gr
Πραγματικό ράκος ο Ελ Καντουρί

Ο μεσοεποθετικός του ΠΑΟΚ είχε τραυματιστεί στον αγώνα του Δικεφάλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 22/12 και από τότε βρίσκεται στα πιτς. Το δύσκολο για τον 32χρονο δεν είναι τόσο το κομμάτι της επιστροφής του σωματικά, αλλά περισσότερο το ψυχολογικό. Αυτός ο τραυματισμός ήταν ίσως η σφαίρα που θρυμμάτισε την ψυχολογία του...

Οι αρκετοί συνεχόμενοι τραυματισμοί τον έχουν καταβάλλει ψυχολογικά και αυτό είναι κάτι που το παραδέχεται και ο ίδιος πλέον ανοιχτά. Όπως έλεγε στο περιβάλλον του εκτός από το σωματικό κομμάτι, έχει να παλέψει και με τον εαυτό του, καθώς περνάει δύσκολα με τα τόσα προβλήματα (κυρίως μυϊκά), που έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, τόσο οι συμπαίκτες του, όσο και ο Ράζβαν Λουτσέσκου με ομιλίες προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ανέβει ψυχολογικά. Όσον αφορά την επιστροφή του στις προπονήσεις, αναμένεται μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ να δοκιμάσει να προπονηθεί με το γκρουπ των υπολοίπων. Εφόσον, καταφέρει να βγάλει κομμάτι της προπόνησης, τότε αυτό θα σημαίνει πως ο Ελ Καντουρί μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και στα παιχνίδια των «ασπρόμαυρων».

Διαβάστε ακόμη...