Το 1/3 των γκολ στις καθυστερήσεις των αγώνων…

Από paok24.com: Στοίχισε και συνεχίζει να στοιχίζει το τέλος των αναμετρήσεων...
Πηγή: paok24.com
Το 1/3 των γκολ στις καθυστερήσεις των αγώνων…

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κατάφερε να δεχτεί το απόγευμα της Δευτέρας δύο γκολ από το 90 και μετά, καταστρέφοντας ότι με κόπο έχτισε σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης«πετώντας» άλλους δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «ασπρόμαυροι» μέχρι τώρα στη Stoiximan Super League, έχουν δεχτεί 15 τέρματα σε 22 αγωνιστικές. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που κατά κύριο λόγο υπερασπίζεται την εστία του Δικεφάλου έχει καταφέρει να μην δεχτεί κάποιο γκολ σε 12 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Από τα 15 τέρματα παθητικό που έχει ο ΠΑΟΚ, το 1/3 αυτών τα έχει δεχτεί από το 90 και μετά. Αυτό έχει συμβεί κόντρα στον Ατρόμητο στην Τούμπα, όπου τελικά δεν στοίχισε καθώς ήρθε η νίκη με το γκολ του Νάρεϊ, αλλά απέναντι σε ΟΦΗ στο Ηράκλειο, Λεβαδειακό, αλλά και στον προχθεσινό αγώνα απέναντι στον Αστέρα, αυτή η «κακή» συνήθεια που εμφανίστηκε ξανά, στοίχισε πολύτιμους βαθμούς για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στο πρώτο μέρος των αγώνων του ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ, εκ των οποίων το ένα στις καθυστερήσεις, αυτό κόντρα στον Αστέρα στο ματς της Τούμπας. Από εκεί και πέρα τα άλλα 6 τέρματα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου τα έχει δεχτεί στο δεύτερο ημίχρονο και πριν το 90, όπως σημειώσαμε και πιο πάνω.

Διαβάστε ακόμη...