«Άλωσε» το Γουδή και πάει για... Ευρώπη! -

Μεγάλο διπλό πέτυχε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo στο Γουδή, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 11-13, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
«Άλωσε» το Γουδή και πάει για... Ευρώπη! -

Δυναμικά ξεκίνησε το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με το πρώτο οκτάλεπτο να είναι «γεμάτο» επιθετικά. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ 1-0, με τον Κεχαλάρη να απαντά για τον Δικέφαλο δύο φορές, στα προβαδίσματα που πήραν οι «πράσινοι», 2-2. Οι «πράσινοι» πήραν και πάλι στο σκορ, 3-2, ωστόσο ο Νίκος Προσινικλής με δύο τέρματα έδωσε το πρώτο προβάδισμα του παιχνιδιού στον Δικέφαλο, 3-4, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Με γκολ του Χαραλαμπόπουλου ξεκίνησε το δεύτερο οκτάλεπτο, 3-5, με τον Παναθηναϊκό να μειώνει σε 4-5, και τον Έλληνα φουνταριστό να ανεβάζει την δείκτη της διαφοράς στα δύο τέρματα και πάλι, 4-6. Οι γηπεδούχοι μείωσαν και πάλι, 5-6, ωστόσο ο Καλαργυρός επανάφερε την διαφορά στα δύο τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό του πρώτου ημιχρόνου 5-7.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν εκείνος που πέτυχε πρώτος γκολ, με τον Νίκο Προσινικλή να δίνει την μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι, μέχρι εκείνο το σημείο, 5-8. Ο Παναθηναϊκός απάντησε με 2-0 σερί, 7-8, με το δεύτερο γκολ να σηκώνει «θύελλα» αντιδράσεων στον πάγκο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του τιμ μάνατζερ, Τάσου Πετρίδη. Ωστόσο στη συνέχεια ο Μιλάρντοβιτς έκανε το 7-9. Η διαφορά μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου δεν ξεπέρασε τα δύο τέρματα, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν διαδοχικά τέρματα, μέχρι και το τελικό 9-10.

Στο τέταρτο και πιο καθοριστικό οκτάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έφερε το παιχνίδι στα ίσια, 10-10, ωστόσο ο Δικέφαλος με Κεχαλάρη και Μιλάρντοβιτς πήρε και πάλι διαφορά «ασφαλείας», 10-12. Στο 2:52 πριν το τέλος ήρθε η πρώτη διακοπή στο παιχνίδι, λόγω αντεθνικού των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, όπως καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος. Οι γηπεδούχοι μείωσαν 1:21 πριν το τέλος, 11-12, ωστόσο ο Χαραλαμπόπουλος με γκολ στα 17" «εκτέλεσε» τον Παναθηναϊκό, για το τελικό, 11-13.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, εντός έδρας, κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-3, 4-3, 2-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν. 3, Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 4, Προσινικλής Π., Κόουπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σαλέχ, Λασκαρίδης.

Διαβάστε ακόμη...