Σαμάτα: «Once PAOKara, always PAOKara»

Ο Αλί Σαμάτα αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μετά από δύο χρόνια παρουσίας, με το τελευταίο «αντίο» του Τανζανού να είναι γεμάτο συναίσθημα και με ένα όμορφο video.
Πηγή: forzaonline.gr
Σαμάτα: «Once PAOKara, always PAOKara»
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Ο Τανζανός φορ έμεινε ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους την τελευταία διετία κατέγραψε 64 συμμετοχές, μετρώντας 8 γκολ και 9 ασίστ.

Το «αντίο» του Σαμάτα στον ΠΑΟΚ ήταν συγκινητικό, με τον ίδιο να αναφέρει χαρακτηριστικά «Once PAOKara, always PAOKara», σε ένα τελευταίο μήνυμα προς τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Τι ταξίδι… Τι σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, όλοι με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος και υποστηριγμένος, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Στους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλους όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα… Σας ευχαριστώ για τη φιλία, την αγάπη και τη στήριξη. Στους φιλάθλους, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη, τη στήριξη, την ενέργεια και το πάθος σας κάθε φορά, παντού γύρω από την ομάδα, εντός κι εκτός γηπέδου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

Διαβάστε ακόμη...