«Η νέα γεννιά του ΠΑΟΚ να πετύχει περισσότερα από εμάς»

Από paok24.com: Ένας... φίλος από τα παλιά βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον αποθεώνει και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.
Πηγή: paok24.com
«Η νέα γεννιά του ΠΑΟΚ να πετύχει περισσότερα από εμάς»

Ο λόγος φυσικά για τον Λέο Μάτος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Δικέφαλο για την προσφορά του στο σύλλογο με αφορμή την απόφαση του να «κρεμάσει τα παπούτσια του». Η Τούμπα σηκώθηκε στο πόδι για τον ποδοσφαιριστή που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες των «ασπρόμαυρων» τα τελευταία χρόνια.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος μίλησε στο PAOK24 σχετικά με την επιστροφή του στην Τούμπα, τα συναισθήματα που του δημιούργησε η αποθέωση από την Τούμπα, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του στην Τούμπα και την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο:

«Ήταν μία υπέροχη αίσθηση για μένα. Χάρηκα πολύ που επέστρεψα στην Τούμπα, που πάτησα το χορτάρι του γηπέδου. Σε αυτό το χορτάρι γράψαμε ιστορία με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος λοιπόν που γύρισα και που με κάλεσε η ομάδα για να παραλάβω αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους εδώ πέρα για την τεράστια υποστήριξη που έδειχναν πάντα προς το πρόσωπό μου. Πέρασε πολύς καιρός, όμως οι στιγμές που έζησα εδώ θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου. Δεν μετανιώνω για τίποτα, ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια, σας ευχαριστώ για όλα. Ήρθα το Σάββατο, ήμουν στο ξενοδοχείο και μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, με κάποιους παίκτες, ενώ σήμερα μίλησα και με τον Ραζβάν. Μιλήσαμε γενικά για την ομάδα, για τη ζωή μου, γιατί έχω και μία ακόμη κόρη, μεγάλωσε η οικογένειά μου. Μίλησα με ανθρώπους από το προσωπικό της ομάδας, ανθρώπους που μου είχαν λείψει πολύ...»

Διαβάστε ακόμη...