Για πρώτη φορά βασικός ο Τάισον! (pic)

Aπό sdna.gr: Με βασικό τον Τάισον και αρκετές αλλαγές στις γραμμές του θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Για πρώτη φορά βασικός ο Τάισον! (pic)

Με δεδομένο πως μετράει ακόμη αρκετά ονόματα στο ιατρικό επιτελείο αλλά και τους τιμωρημένους Αουγκούστο - Μπράντον Τόμας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχωρά σε αλλαγές στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτάρσκι, με τους Σάστρε και Ράφα Σοάρες στα άκρα της άμυνας. «Ανάσες» στον Ίνγκασον, με τον Κάργα να επιστρατεύεται από τον Λουτσέσκου, έχοντας ως παρτενέρ τον Κουλιεράκη.

Στα χαφ, επιστρέφει στη βασική ενδεκάδα ο Σβαμπ στο πλευρό του Ντάντας, με την τριπλέτα πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα να αποτελείται από τους Τάισον, Νάρεϊ και σε ρόλο μπαλαντέρ τον Κωνσταντέλια!

Για πρώτη φορά, ο Βραζιλιάνος παίρνει φανέλα βασικού, καταγράφοντας μέχρι στιγμής λεπτά συμμετοχών προερχόμενος από τον πάγκο!

Από πλευράς Λεβαδειακού, οι Βοιωτοί θα κινηθούν πιθανότατα σε ένα 3-4-3 με Στογιάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, Τζημόπουλο - Βινίσους - Βήχο στην άμυνα, τον Τσάπρα ως δεξί μπακ χαφ, τον Παναγιώτου ως αριστερό μπακ χαφ, Νταμπό και Μεχία τα δύο κεντρικά χαφ, τους Μουτίνιο - Λούα Λούα να πλαισιώνουν επιθετικά τον Νίκα.

Διαβάστε ακόμη...