Φλεβάρης και ντέρμπι

Από paok24.com: Σημαντικά παιχνίδια και διαχείριση ...
Πηγή: paok24.com
Φλεβάρης και ντέρμπι

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το... non stop πρόγραμμά του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν τώρα στραμμένη την προσοχή τους στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο ζητούμενο -σε αυτή τη φάση- για όλους στον ΠΑΟΚ, είναι το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, με τους "ασπρόμαυρους" να εξετάζουν κάθε παιχνίδι διαφορετικά, καθώς ακολουθεί ένας άκρως απαιτητικός Φλεβάρης.

Ο Γενάρης θα κλείσει με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για τον ΠΑΟΚ (30/1 18:00) κι από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια, θα βρεθεί στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Επιστρέφοντας στο... σπίτι του, ο "Δικέφαλος" θα υποδεχθεί στην έδρα του την ΑΕΚ και θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο του "τριφυλλιού" την Πέμπτη το βράδυ, θα έχει μπροστά του και δύο ακόμη παιχνίδια στο Κύπελλο, πιθανότατα με τη Λαμία που έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, με το πρόγραμμα να γεμίζει και την ομάδα να καλείται να δείξει ό,τι καλύτερο μπορεί στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...