Ο ρόλος του Μίρτσεα Λουτσέσκου στις συζητήσεις ΠΑΟΚ - Ντιναμό!

Για προχωρημένες διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Κιέβου για τον Τόμας Κεντζιόρα μιλούν οι Ουκρανοί, εστιάζοντας την προσοχή τους στον Μίρτσεα Λουτσέσκου, ο ρόλος του οποίου φαντάζει κομβικός στην υπόθεση!
Πηγή: sdna.gr
Ο ρόλος του Μίρτσεα Λουτσέσκου στις συζητήσεις ΠΑΟΚ - Ντιναμό!

Το όνομα του Τόμας Κεντζιόρα βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος για τον ΠΑΟΚ, με τον Πολωνό ακραίο μπακ να εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας για να δώσει λύσεις στα άκρα της άμυνας. Δημοσιεύματα από την Ουκρανία μιλούν για προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων του Δικεφάλου με την Ντιναμό Κιέβου αλλά και με τον ποδοσφαιριστή.

Σημαντική παράμετρος στην υπόθεση φαντάζει η παρουσία του Μίρτσεα Λουτσέσκου, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την παραχώρησή του δεδομένου πως έχει πληθώρα λύσεων στα χέρια του: «Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για τον Τόμας Κεντζιόρα βρίσκονται Ντιναμό Κιέβου και ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της Ντιναμό, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ενέκρινε την παραχώρησε του Πολωνού αμυντικού καθώς στην θέση του δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αν και ο Κεντζιόρα φέτος είναι βασικός με 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η αποχώρηση του Κεντζιόρα από τη Ντιναμό δεν θα φέρει μεγάλα προβλήματα στον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο έμπειρος κόουτς έχει αρκετές επιλογές για τη θέση του δεξιού μπακ. Συγκεκριμένα, τρεις παίκτες (Τιμτσίκ, Κράβτσενκο και Καραβάεφ) μπορούν να καλύψουν την θέση αντί του Κεντζιορα. Ο Τίμτσικ έχει την προοπτική να γίνει ο βασικός παίκτης στη Ντιναμό, αφού ακόμη και χωρίς προπόνηση, ο παίκτης ήταν βασικός στους τελευταίους αγώνες της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας».

Μάλιστα, οι Ουκρανοί προχωρούν περαιτέρω την υπόθεση και μιλούν για συμφωνία: «Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Κεντζιόρα για συμβόλαιο 2,5 ετών. Επίσης, όπως φαίνεται από τις συζητήσεις η Ντιναμό δεν πρόκειται να προβάλει υψηλές απαιτήσεις για τη μεταγραφή του Πολωνού, οπότε το deal μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό...», κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από τους Θεσσαλονικείς στην παρούσα φάση, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη!

Διαβάστε ακόμη...