Αρέσει η περίπτωση του ακραίου, Τόμας Κεντζιόρα

Από sdna.gr: Ο Πολωνός διεθνής μπακ, Τόμας Κεντζιόρα, εξετάζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στα μετόπισθεν, με τους Θεσσαλονικείς να συζητούν για αρχή τον εξάμηνο δανεισμό του - Σε εξέλιξη οι συζητήσεις.
Πηγή: sdna.gr
Αρέσει η περίπτωση του ακραίου, Τόμας Κεντζιόρα

Στο τραπέζι του ΠΑΟΚ έπεσε η προοπτική απόκτησης ενός ακραίου αμυντικούπροκειμένου να δώσει περαιτέρω λύσεις στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ειδικά σε μία περίοδο που ο Δικέφαλος μοιάζει «λαβωμένος» από τις απουσίες στα μετόπισθεν. Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέτασαν διάφορες περιπτώσεις που μπορούν να αγωνιστούν με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της άμυνας, όπως αντίστοιχα και ο Βιεϊρίνια.

Μία περίπτωση που φαντάζει «ζεστή» για τους Θεσσαλονικείς είναι αυτή του Πολωνού διεθνή μπακ, Τόμας Κεντζιόρα, της Ντιναμό Κιέβου! Ο 28χρονος Πολωνός αμυντικός με 198 συμμετοχές με την φανέλα της ομάδας του Κιέβου έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αριστερό μπακ και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, όντας συμπαίκτης του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Την περσινή σεζόν, ο Κενζιόρα αγωνίστηκε ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου (ομάδα που προπονεί ο Μιρτσέα Λουτσέσκου) στην αγαπημένη του Λεχ Πόζναν, από όπου τον αγόρασαν οι Ουκρανοί το καλοκαίρι του 2017. Φέτος, συνολικά έχει σε όλες τις διοργανώσεις 18 συμμετοχές, όντας ουσιαστικά ο βασικός δεξιός μπακ.

Για αρχή, φάνηκε πως προκρίνεται η προοπτική του εξάμηνου δανεισμού, ωστόσο, στην παρούσα φάση όλα φαντάζουν ανοιχτά ακόμη και ως ελεύθερος, με τις συζητήσεις να είναι σε εξέλιξη για την απόφαση της ιδιοκτησίας.

Διαβάστε ακόμη...