Λουτσέσκου: «Αν κάναμε το 2-3 με τον Ότο…»

Στην ευκαιρία του Ότο, με την οποία ο ΠΑΟΚ μπορούσε να περάσει μπροστά στο σκορ, στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του Δικεφάλου (4-2) από τον Ολυμπιακό.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: «Αν κάναμε το 2-3 με τον Ότο…»
Photo Credits: @PAOKFC

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκτός της διεκδίκησης της 2ης θέσης:

«Ήταν ένα παιχνίδι που στην αρχή του, το ελέγξαμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο, μπορούσαμε να πάρουμε το προβάδισμα με την ευκαιρία του Ότο. Έπειτα, ξοδέψαμε πολλές δυνάμεις για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Παλέψαμε, δεν είχε σημασία η ισοπαλία ή η ήττα, δεδομένου του αποτελέσματος στο άλλο παιχνίδι».

Για τον απολογισμό του για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα Play Off:

«Πριν τα Play Off, κανείς δεν πίστευε πως θα φτάναμε εδώ, όντας στο -7 από την ΑΕΚ. Ξεκινήσαμε με στόχο να κερδίσουμε παιχνίδια, να κάνουμε ένα διαφορετικό βήμα. Συνεχίζουμε να παλεύουμε, δεν αλλάζει κάτι στη λογική μας».

Διαβάστε ακόμη...