Προκαλεί ο Ζιμπένας πριν το τζάμπολ με τον ΠΑΟΚ: «Φέρθηκαν άσχημα στους οπαδούς μας στη Θεσσαλονίκη...»

Από sdna.gr: Προκαλεί με δηλώσεις του ο προπονητής της Ρίτας, Γκέντριους Ζιμπένας, λίγες ώρες πριν το καθοριστικό παιχνίδι πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ, με τους φίλους του Δικεφάλου να βρίσκονται στο Βίλνιους για την αναμέτρηση.
Πηγή: sdna.gr
Προκαλεί ο Ζιμπένας πριν το τζάμπολ με τον ΠΑΟΚ: «Φέρθηκαν άσχημα στους οπαδούς μας στη Θεσσαλονίκη...»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός κόουτς, ο οποίος αναφέρθηκε και στο συμβάν με την προσαγωγή έξι φίλων της Ρίτας στο PAOK Sports Arena την προηγούμενη εβδομάδα, όταν δημιουργήθηκε μικρή ένταση στο γήπεδο.

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν το αβαντάζ τους στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να σας θυμίσω οτι φέρθηκαν άσχημα στους οπαδούς μας εκεί, οπότε το ματς θα συμπεριλάβει και τη κερκίδα» είπε μεταξύ άλλων ο Ζιμπένας απαντώντας και σε σχετική ερώτηση: «Ξέρουμε ότι θα έρθουν 87 Έλληνες οπαδοί και έτσι οι δικοί μας πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο μέχρι τη τελευταία θέση».

Ενώ για το παιχνίδι υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει άγχος, χρειάζεται υπομονή στην επίθεση και ενέργεια στην άμυνα. Πρέπει να κοντρολάρουμε τα τρίποντα του ΠΑΟΚ, καθώς σούταραν 14/30 με μας. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος της νίκης τους. Ακόμα πρέπει να μειώσουμε το παιχνίδι τους ένας εναντίον ενός».

Διαβάστε ακόμη...