Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Σφιντέρσκι;

Από forza.gr: Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Χιχόν.
Πηγή: forza
Επιστρέφει στην Ευρώπη ο Σφιντέρσκι;

Στον ισπανικό σύλλογο είναι προπονητής ο πρώην τεχνικός της Σαρλότ, Μιγκέλ Ανχέλ Ραμίρες, κάτι που φαίνεται ότι πυροδότησε τα συγκεκριμένα σενάρια.

Να σημειωθεί ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό ύψους 20% σε περίπτωση ο Πολωνός φορ πωληθεί πάνω από 5 εκατομμύρια, το ποσό που έλαβε δηλαδή για να τον παραχωρήσει στην Σαρλότ.

«Ο Ραμίρες έχει ζητήσει τη μεταγραφή ενός παίκτη με τον οποίο είχε συναντηθεί στην τελευταία του περιπέτεια στη Σάρλοτ, όπου έδειξε πολύ καλό επίπεδο.

Πρόκειται για τον Κάρολ Σφιντέρσκι, που στα 25 του χρόνια, στην πρώτη του χρονιά στο MLS, όπου έφτασε από τον ΠΑΟΚ, μετράει 10 γκολ σε 30 αγώνες και, παρόλο που η χρηματιστηριακή του αξία έχει πέσει, εξακολουθεί να είναι ένας πολύ ενδιαφέρων επιθετικός για τις ευρωπαϊκές ομάδες», υπογραμμίζοντας πως για να γίνει αυτή η κίνηση, θα πρέπει πρώτα να πωληθεί ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

«Η χρηματιστηριακή αξία του Κάρολ Σφιντερσκι είναι στα 5.000.000 ευρώ και έτσι μια ενδεχόμενη πώληση του Τζούρτζεβιτς θα διευκόλυνε την άφιξή του. Η Σπόρτινγκ έχει πάρει το μήνυμα ότι αν θέλει να πάρει τον Πολωνό φορ πρέπει να δώσει τουλάχιστον ένα ποσό κοντα στα 5.000.000 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη...