Για επέμβαση ο Λύρατζης - Γιατί κρίθηκε απαραίτητο

Από sdna.gr: Στο ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης (12/1) η επέμβαση του Λευτέρη Λύρατζη λόγω του κατάγματος στο ζυγωματικό - Τί προηγήθηκε της σχετικής απόφασης.
Πηγή: sdna.gr
Για επέμβαση ο Λύρατζης - Γιατί κρίθηκε απαραίτητο

Μετά το εξιτήριο που έλαβε από την κλινική , ο «Λύρα» επισκέφτηκε ειδικό γιατρό προκειμένου να αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή ή θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Μάλιστα, χρειάστηκε να υποβληθεί και σε μια σειρά εξετάσεων (μεταξύ των οποίων και αξονική τομογραφία) ενώ ακολούθησε και σύσκεψη του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Περικλή Παπαδόπουλου και του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, καθώς και δύο κορυφαίων ωτορινολαρυγγολόγων της Θεσσαλονίκης, του Ηλία Καραπάντζου και του Νίκου Μπούρα, όπως αντίστοιχα και συζήτηση και με τον Καβαλιώτη ποδοσφαιριστή.

Από ιατρικής απόψεως έγινε σαφές πως είναι απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς είχε υποστεί ζημιά σε οστό που στηρίζει το μάτι, μετά την σφοδρή σύγκρουση με τον Ασίγκμπα, και ως τούτου ήταν μονόδρομος.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται στις 6 με 8 εβδομάδες ενώ δεν αποκλείεται στην αρχή να φορά και ειδικό νάρθηκα.

Διαβάστε ακόμη...