Σαλτσίδης: «Για τον αυτοδύναμο ΠΑΟΚ η επιτυχία έγινε ρουτίνα!»

Από paok24.com: Το 2022 βρήκε την άρση βαρών του ΠΑΟΚ στην κορυφή καθώς οι αθλητές του Δικεφάλου κατέκτησαν το πέμπτο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία του τμήματος.
Πηγή: paok24.com
Σαλτσίδης: «Για τον αυτοδύναμο ΠΑΟΚ η επιτυχία έγινε ρουτίνα!»

Ο πρωτομάστορας των επιτυχιών, Παύλος Σαλτσίδης, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της άρσης βαρών, την επόμενη μέρα, αλλά και εκείνους που προσπαθούν να βάλουν «ταφόπλακα» στο άθλημα.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ανθρώπους εκείνους που βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό του τμήματος.

Αρχικά, είπε:

«Μετά από τόσα χρόνια θα έλεγα ότι δεν είναι επιτυχία αλλά μια ρουτίνα για εμάς. Ήταν δύσκολη σεζόν είχαμε απουσίες όμως όλα πήγαν καλά. είναι δύσκολο για τις ομάδες να καλύπτουν τα έξοδα στους αθλητές. κάθε ομάδα κάνει τον κύκλο της.

Του χρόνου έχουμε μια εφηβική ομάδα. Μπορεί να πάρουμε το πρωτάθλημα, μπορεί να ακολουθήσει μια "κοιλιά" και μετά ξανά πάλι πρωταθλήματα. Έχουμε αθλητές που είναι σε ηλικία που θα σταματήσουν. Έχουν δώσει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ».

Όσον αφορά την άρση βαρών γενικότερα:

«Το άθλημα έχει φτάσει πάτο. δεν υπάρχουν εθνικές ομάδες με σωστή προετοιμασία. Αν δεν αλλάξει κάτι από οικονομικής πλευράς δεν υπάρχει μέλλον. Αν βγει και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι η ταφόπλακα. Είναι κρίμα για ένα άθλημα το οποίο συνδυάζει πολλά αθλήματα. δε νοείται να μην υπάρχει άρση βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Τέλος, για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του τμήματος:

«Ο ΠΑΟΚ είναι αυτοδύναμος. Ο κ. Αμοιριδης ο κ. Μάλλιος, ο Δημήτρης Πατρίδας και ο κ. Χατζόπουλος είναι στο πλευρό μας».

Διαβάστε ακόμη...