Ένας ο… αλύγιστος!

Από thessports.gr:ΠΑΟΚ επέστρεψε στο γήπεδο μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και o Ντομινίκ Κοτάρσκι το έπιασε από εκεί που το... άφησε!
Πηγή: thessports.gr
Ένας ο… αλύγιστος!

Ο Κροάτης πορτιέρο αγωνίστηκε και στα παιχνίδια κόντρα σε Καλαμάτα και Παναιτωλικό και έδωσε συνέχεια στο σερί του κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων», αφού έχει αγωνιστεί σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του Δικεφάλου στην τρέχουσα σεζόν, ενώ κράτησε για όγδοη φορά φέτος την εστία του απαραβίαστη.

Πιο συγκεκριμένα, η συμμετοχή του κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου ήταν η 17η για φέτος σε ισάριθμα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όντας πλέον ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει το απόλυτο των συμμετοχών, σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέχρι πριν τη διακοπή μοιραζόταν αυτή την πρωτιά με τον Ίνγκι Ίνγκασον, που επίσης δεν είχε χάσει παιχνίδι για τον Δικέφαλο.

Ωστόσο κάποιες ενοχλήσεις, σε συνδυασμό με την απόφαση της τεχνικής ηγεσίας να μην ρισκάρει κάποιον τραυματισμό, τον άφησαν εκτός από την πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Καλαμάτα, με τον Ισλανδό να έχει πλέον 16 συμμετοχές, στις 17 επίσημες φετινές αναμετρήσει του συλλόγου.

Διαβάστε ακόμη...