Θ. Χατζηθεοδώρου: «Το 2023 να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα όλων μας!»

Από acpaok.gr: Το δικό του απολογισμό για το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του, έκανε μέσω του acpaok.gr, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.
Πηγή: acpaok.gr
Θ. Χατζηθεοδώρου: «Το 2023 να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα όλων μας!»

Έναν απολογισμό του πρώτου μισού της σεζόν...

«Το πρώτο μισό της σεζόν μας βρίσκει στην πρώτη τετράδα του ομίλου μας, ήταν και ο αρχικός στόχος της ομάδας. Η πορεία μας ήταν θετική αν αναλογιστούμε πως συμμετείχαμε σε δυο φάσεις ευρωπαϊκών αγώνων παράλληλα με το Πρωτάθλημα και ανταποκριθήκαμε σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Είχαμε βέβαια κάποια αρνητικά αποτελέσματα αλλά η ομάδα χτίζει νοοτροπία και ελπίζω να συνδυαστεί αυτή η σωστή νοοτροπία με ακόμα περισσότερες νίκες».

Τι κρατάτε από το 2022 συνολικά;

«Το 2022 ήταν μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά. Κάναμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις στο περσινό πρωτάθλημα, στο οποίο καταφέραμε και πήραμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φέτος ήρθαν τέσσερις καινούργιοι αθλητές οι οποίοι είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και δέσανε αμέσως με τους υπολοίπους αθλητές οι οποίοι παρέμειναν στο ρόστερ και ήταν ο βασικός μας κορμός. Επίσης, ανεβάσαμε και άλλα τέσσερα παιδιά γεννηθέντες του 2005 και 2006. Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό για ακόμη μια θετική σεζόν. Υπάρχει ενθουσιασμός και πίστη για την καλή πορεία της ομάδας αλλά και ταπεινότητα γιατί ακόμη έχουμε μακρύ δρόμο μέχρι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ο βασικός στόχος μας είναι σαφώς η πρόκριση στην Ευρώπη και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στα αγωνιστικά της ομάδας. Όμως τόσο εγώ ως προπονητής όσο και οι αθλητές μας θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για την πρόκριση στην Ευρώπη και για να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο σε σχέση με την περσυνή σεζόν. Θέλουμε τους φίλαθλους κοντά μας, τους χρειαζόμαστε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια και με την απόδοση μας θα προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο. Να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελο. Το 2023 να είναι θετικό και αισιόδοξο για όλο τον κόσμο και τα όνειρα όλων μας να γίνουν πραγματικότητα».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...