Βιεϊρίνια... αλλιώς (vid)

Από sdna.gr:Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έδειξε τις ικανότητές του στο FIFA 2023 και έδωσε απαντήσεις σε μία διαφορετική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας τα μελλοντικά του σχέδια.
Πηγή: sdna.gr
Βιεϊρίνια... αλλιώς (vid)

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ήταν καλεσμένος της διαδικτυακής εκπομπής του γνωστού Κύπριου YouTuber, 2J «Gameplays with 2J Vs Real Athlete».

Ο αρχηγός του Δικεφάλου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσαρμογή του στην Ελλάδα, την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ αλλά και την απόφαση της οικογένειάς του να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και μετά το τέλος της καριέρα του...

Μάλιστα, έχοντας πίσω του μια γεμάτη ζωή στο ποδόσφαιρο, υπογράμμισε πως θα ήθελε να παραμείνει σε αυτό που αγαπά πολύ, έχοντας έναν διαφορετικό ρόλο. Και μπορεί οι περισσότεροι να έκαναν σκέψεις περί προπονητικής, ωστόσο, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε την ντρίπλα του:

«Προπονητής δεν θα ήθελα να γίνω, δεν με τραβάει αυτός ο ρόλος, αλλά -ναι- σίγουρα κάτι μέσα στο ποδόσφαιρο θα ήθελα να κάνω. Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη...