«Ακριβός για τη Φενέρμπαχτσε ο Κουλιεράκης»

Από paok24.com: Το να βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στα... κιτάπια πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, είναι απολύτως λογικό βάσει του τρόπου που ο 19χρονος στόπερ έχει "συστηθεί" στο ευρύ κοινό από το περασμένο καλοκαίρι έως και σήμερα, σε συνδυασμό με την ηλικία του και την προοπτική του να εξελιχθεί σε έναν κεντρικό αμυντικό υψηλού επιπέδου!
Πηγή: paok24.com
«Ακριβός για τη Φενέρμπαχτσε ο Κουλιεράκης»

Από την άλλη πλευρά όμως, ο ΠΑΟΚ μέσω του Ζοσέ Μπότο ξεκαθάρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή στην "πιάτσα" πως δεν είναι διατεθειμένος να... ενθουσιαστεί με ένα ποσό χαμηλότερο των 10 εκ. ευρώ για τον Κουλιεράκη, κάτι που... κατάλαβε η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα!

"Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήταν ένα από τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στην ατζέντα της Φενέρμπαχτσε, η οποία σχεδιάζει να ενισχύσει την άμυνά της κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Όπως προκύπτει, η διοίκηση του συλλόγου ρώτησε τον ΠΑΟΚ για την τιμή του 19χρονου ποδοσφαιριστή, αλλά έκανε ένα βήμα πίσω όταν έκρινε το ποσό υψηλό" αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα fotomac.com.tr, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Κρητικού στόπερ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026!

Διαβάστε ακόμη...