Ο ΠΑΟΚ τις ενώνει ξανά!

Το ρόστερ της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ έχει σχηματιστεί με τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Ερασιτέχνη να ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ τις ενώνει ξανά!

Ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία του νέου έμψυχου δυναμικού των «ασπρόμαυρων» είναι το γεγονός ότι οι Έστερ Γιάσπερ, Ίλκα Βαν Ντε Βίβερ και Τ’άρα Σίζαρ θα φορέσουν ξανά την ίδια φανέλα!

Οι τρεις τους ήταν συμπαίκτριες στην εντυπωσιακή πορεία που είχε κάνει η Allianz MTV Stuttgart τη σεζόν 2021-2022 με την κατάκτηση του νταμπλ.

Μάλιστα, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, οι Γιάσπερ και Ντε Βίβερ ήταν ήδη παίκτριες της γερμανικής ομάδας με την Τ’άρα Σίζαρ να μπαίνει στην… παρέα τον Δεκέμβριο του 2021.

Εκείνη τη σεζόν η Allianz MTV Stuttgart είχε φτάσει μέχρι και τον τελικό του CEV Cup εκεί όμως που δεν τα κατάφερε απέναντι στην τουρκική Eczacıbaşı Dynavit.

Διαβάστε ακόμη...