«Στην λίστα της Σέλτικ ο Σφιντέρσκι» – Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Σάρλοτ και το ποσοστό μεταπώλησης

Από thessports.gr:Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώνεται σήμερα (18/12) και σιγά – σιγά επανέρχεται η καθημερινότητα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τις ομάδες να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους σε χειμωνιάτικο πρόγραμμα.
Πηγή: thessports.gr
«Στην λίστα της Σέλτικ ο Σφιντέρσκι» – Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Σάρλοτ και το ποσοστό μεταπώλησης

Το Μουντιάλ μπορεί να φύγει, αλλά η μεταγραφική περίοδος έρχεται και τα πρώτα σενάρια έχουν ήδη να αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους. Ένα από αυτά θέλουν την Σέλτικ να εξετάσει την περίπτωση απόκτησης του Κάρολ Σφιντέρσκι από την Σάρλοτ!

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ (αποχώρησε αντί του ποσού των 5.000.000 ευρώ το καλοκαίρι για να συνεχίσει στην MLS) βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα της ομάδας του Άγγελου Ποστέκογλου που ψάχνει λύσεις ενίσχυσης στην επιθετική της γραμμή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thecelticstar που ασχολείται με θέματα των «κελτών» ο Πολωνός φορ μπορεί να μην είχε μεγάλη συμμετοχή στο Μουντιάλ, αλλά υπάρχει ως επιλογή ενόψει της μεταγραφικής περίοδου του Ιανουαρίου.

«Ο επιθετικός είναι η θέση που θα προκαλέσει στον Ποστέκογλου τους περισσότερους πονοκεφάλους και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές τον χειμώνα, ιδιαίτερα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Κάρολ Σφιντέρσκι από την Πολωνία είναι ένας από αυτούς που θα μπορούσε να γίνει πρωταγωνιστής στο Κατάρ και παρόλο που κατάφερε μόνο ένα παιχνίδι για τη χώρα του, έχει κάνει μεγάλο αντίκτυπο στη διεθνή σκηνή», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της σκωτσέζικης ιστοσελίδας και προσθέτει : «Ο Πολωνός επιθετικός έχει οκτώ γκολ από 18 συμμετοχές, κάτι που στα 25 του είναι μια πολύ δυνατή επίδοση κατά την διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο επιθετικός αγωνίζεται για τη Σάρλοτ στις ΗΠΑ και θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για μια επιστροφή στην Ευρώπη, έχοντας παίξει στο παρελθόν σε ΠΑΟΚ και Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ».

Για τον ΠΑΟΚ η περίπτωση να πωλήσει ο Κάρολ Σβιντέρσκι και να επιστρέψει στην Ευρώπη, δεν μπορεί να πέρασει απαρατήρητη μιας που υπάρχει υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης στην συμφωνία του με την Σάρλοτ. Συγκεκριμένα σε όποιο deal κάνει η αμερικανική ομάδα για τον Πολωνό φορ, πάνω από το πόσο των 5.000.000 ευρώ (όσα έδωσε δηλαδή στον Δικέφαλο), η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει το 20% για την μεταπώληση του Πολωνού φορ.

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο αθλητικός διευθυντής της Σάρλοτ, Ζόραν Κρνετα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Πολωνού πρώην φορ του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως : «Αυτή την στιγμή ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι απολύτως μη διαθέσιμος για παραχώρηση. Δεν το συζητάμε καν!», ξεκόβωντας κάθε άλλη συζήτηση μετά τα δημοσίευματα στην Πολωνία πως η Σάρλοτ του έχει βάλει τιμή πώλησης στα 15.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...