Επίσημη απάντηση για Φερέιρα- Εθνική Βραζιλίας!

Από thessports.gr:Η Εθνική Βραζιλίας αναζητεί τον επόμενο της προπονητή μετά το τέλος των υποχρεώσεων της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την αποχώρηση του Τίτε από τον πάγκο της, και ένα από τα ονόματα που εμφανίζονται αρκετά ψηλά στη λίστα της ομοσπονδίας, είναι και αυτό του Αμπέλ Φερέιρα.
Πηγή: thessports.gr
Επίσημη απάντηση για Φερέιρα- Εθνική Βραζιλίας!

Για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στη Βραζιλία το τελευταίο διάστημα πήρε θέση η πρόεδρος της Παλμέιρας, Λέιλα Περέιρα, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή ή ενημέρωση προς την πλευρά της ομάδας από την ομοσπονδία της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Σε κανένα σημείο δεν έγινε καμία κουβέντα για αυτό το ζήτημα. Δεν έγινε ποτέ συζήτηση μαζί μου. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και γνωρίζει ότι ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο με την Παλμέιρας. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι αν υπάρξει κάποια πρόταση, θα έρθει σε εμένα. Έπειτα θα μιλήσουμε για το τι είναι καλύτερο για την Παλμέιρας, τον προπονητή αλλά και την Εθνική.

Δεν έχω σκεφτεί την πιθανότητα να φύγει ο Αμπέλ και δεν έχω χάσει τον ύπνο μου για το θέμα. Ο Φερέιρα είναι πολύ χαρούμενο στην Παλμέιρας και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του. Του παρέχουμε ό,τι χρειάζεται για να κάνει αυτή την εξαιρετική δουλειά. Επιθυμία μου είναι να μείνει για πολύ καιρό επικεφαλής στην Παλμέιρας».

Διαβάστε ακόμη...