Ο Βιεϊρίνια στο Σπίτι των Ακαδημιών: Ένα video γεμάτο... ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Ο... επίλογος της επίσκεψης του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, στο Σπίτι των Ακαδημιών - Το υπέροχο video των ασπρόμαυρων!
Πηγή: sdna.gr
Ο Βιεϊρίνια στο Σπίτι των Ακαδημιών: Ένα video γεμάτο... ΠΑΟΚ

Όταν ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο SDNA, έγινε σαφές πως τα φυτώρια του Δικεφάλου διέπονται από κανόνες και αξίες. Στις ακαδημίες του Δικεφάλου, άπαντες ξεκινούν από τα βασικά. Από την ιστορία. Την ζωντανή ιστορία της ομάδας. Και όποιος θέλει να ανήκει στον ΠΑΟΚ, οφείλει πρωτίστως να μάθει τι πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ...

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία και μπορεί να τους μεταλαμπαδεύσει τα όσα πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ την τεράστια αδυναμία του στα παιδιά...

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών και οι αρμόδιοι φρόντισαν να δώσουν μία μικρή «γεύση» από τα όσα έλαβαν χώρα, από τον επίλογο της επίσκεψης, επισημαίνοντας πως:

«Μιλώντας για leadership in sports. Ηγεσία, αρχηγία, ικανότητα να οδηγείς, χάρισμα να εμπνέεις... Ο Αντρέ Βιεϊρίνια είναι όλα αυτά μαζί κι ακόμα περισσότερα. Ο πλέον κατάλληλος για να μιλήσει και να εμπνεύσει τα παιδιά του ΠΑΟΚ στο Σπίτι της Ακαδημίας».

 

Διαβάστε ακόμη...