Λίγες λύσεις πίσω από τον φορ

Από paok24,com;Ολοκληρώθηκε η παραμονή και προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο, με τους ασπρόμαυρους να έχουν ήδη επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, αναμένοντας τις επίσημες, πλέον, υποχρεώσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
Πηγή: paok24.com
Λίγες λύσεις πίσω από τον φορ

Από την μίνι αυτή προετοιμασία, προέκυψαν κάποια νέα συμπεράσματα και δεδομένα στον Δικέφαλο, σε μια ιδιαίτερη χρονιά σε όλες τις παραμέτρους της. Ένα από όσα έδειξαν οι προηγούμενες μέρες, είναι το "κενό" που υπάρχει στις 3 μεσοεπιθετικές θέσεις πίσω από τον φορ, για τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αυτή τη στιγμή, Οι Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς είναι οι πιο "σίγουροι", αλλά και πάλι, παραμένει άγνωστο το κατά πόσο θα αντέξουν παιχνίδια από Τετάρτη σε Κυριακή, την πραγματικότητα από εδώ και πέρα, ώστε να καλυφθεί ο χρόνος της διακοπής του Μουντιάλ.

Ακολουθούν ο 34χρονος Μπίσεσβαρ που έχει πλέον περιορισμένο ρόλο, ο Ελ Καντουρί που δεν μπορεί να υπολογίζεται για σερί αγώνων με την ευπάθεια στους τραυματισμούς, ο Μουργκ για τον οποίο είναι άγνωστο το πόσο ακόμα θα παραμείνει στην ομάδα και οι νεαροί Κουαλιάτα και Ρικάρντο που έως τώρα δεν έχουν ενσωματωθεί στο ροτέισον.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Λουτσέσκου έπαψε το τελευταίο διάστημα -και ειδικά στην Κύπρο- να χρησιμοποιεί στην θέση "10" τους Αουγκούστο και Φιλίπε Σοάρες, κάτι που πιθανότατα να αναγκαστεί να προβεί ξανά, αν και εφόσον προκύψει θέμα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές σε αυτές τις θέσεις.

Αριθμητικά μπορεί να μιλάμε για 8 ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι πέντε από αυτούς αποτελούν ερωτηματικά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Έτσι μένουν τρεις παίκτες για τρεις θέσεις, γεγονός που αποτελεί πρόβλημα για ομάδα με συνεχόμενα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...