Ο Ντόουγκλας στο 10; Ποτέ στην προπόνηση…

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κύπρο για μία μίνι χειμερινή προετοιμασία εξαιτίας της διακοπής που υπάρχει λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.
Πηγή: paok24.com
Ο Ντόουγκλας στο 10; Ποτέ στην προπόνηση…

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει τη δυνατότητα στο διάστημα αυτό να δοκιμάσει πρόσωπα και τακτικές ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σε ότι αφορά τον Ντόουηκλας Αουγκούστο, που τόσα έχουν γραφτεί μέσα στη χρονιά για τη θέση που αποδίδει καλύτερα ο Βραζιλιάνος, αυτό που συμβαίνει είναι πως ο Αουγκούστο τόσο στο φιλικό όσο και στις ασκήσεις στην προπόνηση δοκιμάζεται μόνο πίσω.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Βραζιλιάνος χρησιμοποιήθηκε στη θέση «10», ενώ στην έως τώρα παρουσία στην Κύπρο είναι μόνιμα στο 6-8, εκεί που αποδίδει καλύτερα, κάτι που φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Ο Ντόουγκλας αγωνιζόταν μπροστά από Ντάντας και Κούρτιτς καθώς αυτό το σχήμα θεωρούνταν πως ήταν το πιο λειτουργικό, αλλά όλα δείχνουν πως αυτό ξεπεράστηκε. Βέβαια ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν με την πάροδο των ημερών τόσο στις προπονήσεις όσο και στα επόμενα φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμη...