Κάλεντ Νάρεϊ: Πληθωρικός και ουσιαστικός με το καλημέρα

Από paok24.com:Το πρώτο μισό της σεζόν ολοκληρώθηκε, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας στα περισσότερα παιχνίδια του σαν βασικό πρωταγωνιστή τον Κάλεντ Νάρεί.
Πηγή: paok24.com
Κάλεντ Νάρεϊ: Πληθωρικός και ουσιαστικός με το καλημέρα

Ο Γερμανός εξτρέμ μέχρι και τη στιγμή που τραυματίστηκε ήταν ο παίκτης του Δικεφάλου με την ουσιαστικότερη παρουσία και αυτός που έκανε σχεδόν τα πάντα στο γήπεδο.

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

Ο ΝάρεΙ έδειξε να προσαρμόζεται άμεσα στο νέο του περιβάλλον, δείχνοντας γρήγορα τις δυνατότητες του και τον λόγο για τον οποίο οι άνθρωποι του Δικεφάλου επέμεναν για την απόκτηση του.

Ο μεσοεπιθετικός των ασπρόμαυρων» πρωταγωνιστεί στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες για την ομάδα του, παρά το γεγονός πως έχασε τα τελευταία παιχνίδια εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί.

Ξεκινάμε από το γεγονός πως είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τέσσερα γκολ, όσα έφτασε και ο Ολιβέιρα στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, ενώ είναι και στην πρώτη θέση με τις ασίστ. Ο Νάρεϊ είναι ατός που έχει επιχειρήσει τα περισσότερα σουτ, έχοντας 21,με τα 14 από αυτά να είναι μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Παράλληλα είναι και ο πρώτος στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, έχοντας 4 έως τώρα, ενώ είναι στην κορυφή τις λίστας με τις σέντρες έχοντας 57, ενώ έχει και 19 εύστοχα γεμίσματα κατακτώντας ακόμα μία πρωτιά.

Είναι δεύτερος σε κερδισμένα φάουλ, έχοντας 20 μέχρι στιγμής, ενώ παρά την απουσία του από τα τελευταία παιχνίδια είναι τέταρτος σε λεπτά συμμετοχής έχοντας αγωνιστεί 1070 και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Ίνγκασον, τον Κοτάρσκι και τον Αουγκούστο.

Διαβάστε ακόμη...