«Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ακόμη αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο»

Από sdna.gr: Την αποτίμηση του α΄γύρου για τον ΠΑΟΚ έκανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, κάνοντας σαφές πως υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να διορθωθούν, ωστόσο, η ομάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο.
Πηγή: sdna.gr
«Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ακόμη αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο»

Στα δύσκολα, η αλήθεια είναι πως βγήκε μπροστά, μιλώντας ανοιχτά για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί εντός του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, μετά την ΑΕΚ στάθηκε στην αναγκαιότητα νίκης στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι την διακοπή, κάνοντας σαφές πως διαφορετικά η ομάδα θα περιέλθει σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο Μαροκινός εστίασε στο πρόβλημα της σταθερότητας, επισημαίνοντας πως ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να κεφαλαιοποιήσει νίκες, παρουσιάζοντας σκαμπανεβάσματα που του έχουν κοστίσει βαθμολογικά: «Έχουμε χάσει πολλούς 'χαζούς' βαθμούς...», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καντουρί, ο οποίος συγκαταλέγεται στους λόγους της αισθητής βελτίωσης που παρουσίασε ο Δικέφαλος στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η ποιότητα του στο γήπεδο είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και η εμπειρία του, τα οποία ο ΠΑΟΚ «απόλαυσε» στις τελευταίες του εμφανίσεις, με τον ίδιο να επισημαίνει πως η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο αλλά οφείλει να βελτιώσει ακόμη αρκετά στο παιχνίδι της.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τον χειροκρότησαν θερμά στο τελευταίο ματς με τον Βόλο κατά την αλλαγή του.

Διαβάστε ακόμη...