Κιτσάκης: «Ο Λυρατζης και ο Τσαούσης είναι οι «οδηγοί» μου»

Από paok24.com:Ο Βασίλης Κιτσάκης μίλησε στο PAOK24 και αναφέρθηκε, με αφορμή τη νίκη του ΠΑΟΚ Β επί της ΑΕΛ, στην παρουσία του στην ομάδα «προθάλαμο» των «μεγάλων».
Πηγή: paok24.com
Κιτσάκης: «Ο Λυρατζης και ο Τσαούσης είναι οι «οδηγοί» μου»

Αναλυτικά τα όσα είπε.

Γι την αναμέτρηση με την ΑΕΛ:
«Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε αυτό που θέλαμε και προηγηθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι μετά την αποβολή,βάλαμε στόχο να κρατήσουμε τη νίκη και το πετύχαμε. Έπρεπε να δείξουμε προσήλωση και συγκέντρωση και είναι χαρακτηριστικά που τα είχαμε».

Για τη θέση του ακραίου μπακ εκεί που ο ΠΑΟΚ έχει τον Λύρατζη και τον Τσαούση:
«Και ο Λευτέρης και ο Μάριος είναι οι «οδηγοί» μου για να φτάσω και εγώ εκεί. Παλαιότερα που έπαιζα περισσότερο δεξιά, παρακολουθούσα τον Λύρατζη για να δω το πώς κατάφερε να σταθεί σε αυτό το επίπεδο, και τώρα που παίζω αριστερά, βλέπω τον Μάριο. Όσα παιδιά είμαστε στην ομάδα αυτό ονειρευόμαστε, για αυτό παλεύουμε. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες αλλά θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας»

Για τα δικά του χαρακτηριστικά:
«Είμαι περισσότερο δυναμικός ως παίκτης και στα τρεξίματα και στα μαρκαρίσματα. Θα πρέπει να βελτιώσω θέματα που αφορούν την τεχνική όπως τις πάσες και το οδήγημα της μπάλας. Τώρα που παίζω αριστερά πρέπει να βελτιώσω το αριστερό μου πόδι, που δεν το έχω δουλέψει. Έχω καλές τοποθετήσεις και θα πρέπει αυτό να το διατηρήσω».

Για την άνοδο από την Κ19:
«Είναι σημαντικό και απαραίτητο αυτό για μας. Παίζουμε με ομάδες που δίνουν τα πάντα για τον στόχο τους. Παίζουμε με άντρες, με επαγγελματίες, και αυτό δεν έχει καμία σχέση με ο,τι γινόταν σε επίπεδο Κ19. Όλα τα παιδιά το περιμέναμε για να δείξουμε όσα μπορούμε να κάνουμε. Είναι εντελώς διαφορετικές συνθήκες και προσαρμοζόμαστε σε αυτές».

Διαβάστε ακόμη...