Πήρε… μπροστά ο Ράφα Σοάρες!

Από thessports.gr: Ο Ράφα Σοάρες ήρθε στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ με τη φήμη ενός αριστερού οπισθοφύλακα με επιθετικές αρετές, αφού οι αριθμοί που τον συνόδευαν στη δημιουργία, και πιο συγκεκριμένα στις ασίστ, ήταν εντυπωσιακοί!
Πηγή: thessports.gr
Πήρε… μπροστά ο Ράφα Σοάρες!

Η πρώτη του εικόνα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ωστόσο, όχι. Ο έμπειρος Πορτογάλος μπακ δεν ξέφυγε από τον «κανόνα» της υπόλοιπης ομάδας, κάνοντας κακές εμφανίσεις και στα δύο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας, ενώ στο δεύτερο υπέστη και θλάση που τον κράτησε εκτός.

Στο μεταξύ ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε βρει τις σταθερές του στα αριστερά στο πρόσωπο του Μάριου Τσαούση και του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο τραυματισμός και των δύο έφερε ξανά τον Ράφα σε πρώτο πλάνο. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στη δέκατη αγωνιστική και στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφία και έκτοτε πήρε φανέλα βασικού και στα παιχνίδια με ΠΑΣ και Ιωνικό.

Μάλιστα στα δύο τελευταία έσπευσε να δικαιώσει το βιογραφικό του, αφού κατέγραψε ισάριθμες ασίστ στα τέρματα ου Ίνγκι Ίνγκασον και του Φιλίπε Σοάρες, εκμεταλλευόμενος στο δεύτερο την ενέργεια και την πάσα- κλειδί του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Διαβάστε ακόμη...