Η αγκαλιά Λουτσέσκου-Σοάρες και η ικανοποίηση

Από paok24.com: Επιτέλους χαμόγελα για τον Φιλίπε...
Πηγή: paok24.com
Η αγκαλιά Λουτσέσκου-Σοάρες και η ικανοποίηση

Ήρθε στην Ελλάδα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη πέρυσι κι από την πρώτη στιγμή, χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προσαρμοστεί και να αφομοιώσει τα αγωνιστικά "θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Φιλίπε Σοάρες είχε πολλές συζητήσεις και τετ α τετ με τον Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ να θέλει να του εξηγήσει συγκεκριμένα πράγματα και να βελτιώσει τις αδυναμίες του, ενώ όπως ειπώθηκε και στο PAOK24 News υπήρξε και γεύμα των δύο ανδρών, όπου συζητήθηκαν πολλά.

Δεδομένου ότι καλύπτει μία ιδιαίτερη θέση με απαιτήσεις, ο Πορτογάλος αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, δουλεύοντας -ωστόσο- σκληρά. Ο Σοάρες, προσπάθησε να βγάλει στο γήπεδο αυτά που του ζητούσε όλο αυτό το διάστημα ο προπονητής του, μέσα από πολλές συζητήσεις, με τον Ζοσέ Μπότο, που ήταν κι αυτός που τον έφερε στη Θεσσαλονίκη, να βλέπει συγκεκριμένα στοιχεία σε αυτόν.

Ο Πορτογάλος έδειξε διάθεση για βελτίωση και σκληρή δουλειά και χθες, πήρε φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, παίζοντας αρχικά δίπλα στον Στέφαν Σβαμπ κι έκανε -συνολικά- το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη.

Φτάνοντας στον πάγκο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον αγκάλιασε και κάπως έτσι, έδειξε κι αυτός την ικανοποίησή του, με τον Πορτογάλο να φωνάζει "παρών" σε μία σημαντική στιγμή, ενώ σαφώς ζητούμενο και γι' αυτόν είναι η συνέχεια...

Δείτε το video ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...