Ντέμης: “Ο Λουτσέσκου δε φοβάται να επιμείνει στο πλάνο του”

Από paok24.com:O Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή "Monday FC" της Nova όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στάθηκε στην τακτική του Ραζβάν Λουτσέσκου και στη δουλειά που γίνεται, με φόντο την επόμενη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ντέμης: “Ο Λουτσέσκου δε φοβάται να επιμείνει στο πλάνο του”

"Γενικά ο ΠΑΟΚ έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Μερικές φορές μπερδεύουμε λίγο τα πράγματα, όταν είναι το ματς 2-0, δεν μπορούμε να κρίνουμε το ματς σαν να είναι 0-0, είναι 2-0. Άρα, αν δούμε τον αντίπαλο να ανεβαίνει λίγο δεν πάει να πει ότι ανέβηκε 100%, μπορούμε να πούμε ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να έκοψε λίγο ρυθμό γιατί είναι το σκορ στο 2-0. Άρα έδωσε μέτρα, μπορεί να ανέβηκε ο ΠΑΣ, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε ποτέ", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

"Εμένα μου άρεσαν αυτά που είπε ο Λουτσέσκου, δεν τολμάει κανείς να τα πει κι έχει δίκιο σε αυτό που λέει. Έχει συνέπεια με αυτό που βλέπουμε, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που βάζει Έλληνες παίκτες, νεαρούς σε ηλικία. Αλλάζει την ομάδα, το βλέπουμε. Αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα, θα δούμε άλλη ομάδα τον δεύτερο χρόνο. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Λουτσέσκου λέει ότι "φέτος παραιτούμαι από το πρωτάθλημα". Η ομάδα που έχει στο κεφάλι του, από του χρόνου θα λειτουργεί καλύτερα, αυτό δε σημαίνει ότι τώρα πετάει λευκή πετσέτα. Πριν τον Κωνσταντέλια έχουμε δει κι άλλους νεαρούς να παίζουν και μάλιστα στην άμυνα. Συνήθως, ρισκάρεις βάζοντας μεσοεπιθετικούς νεαρούς παίκτες, ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου δε φοβάται όμως και βάζει και στην άμυνα".

Διαβάστε ακόμη...