«ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΕΜΕΙΣ!»

Για την 5η και τελευταία αγωνιστική του 2ου Προκριματικού Ομίλου του LEN Euro Cup, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετωπίζει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 11:30, στο Ζάγκρεμπ, την VK Primorac, από το Μαυροβούνιο.
Πηγή: acpaok.gr
«ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΕΜΕΙΣ!»

Ο Δικέφαλος μετά τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου, με την ήττα στο... νήμα από την πρωτοπόρο Honved και την παλικαρίσια ισοπαλία κόντρα στην CN Mediterrani, βρίσκεται έναν πόντο μακριά από την πρόκριση του στους «16».

Φυσικά στο μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ Domus Ergo είναι μόνο η νίκη, η οποία θα δώσει μία ιστορική πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του LEN Euro Cup.

Απέναντι του, η VK Primorac από το Μαυροβούνιο, η οποία μπορεί να βρεθεί από την... κόλαση στον παράδεισο. Η ομάδα του Μαυροβουνίου μπορεί να ξεκίνησε με δύο ήττες από Honved και Mediterrani, ωστόσο μετά τη νίκη της επί της Mladost με 9-10, απέχει μία νίκη μακριά από την πρόκριση.

Ευχή όλης της Οικογένειας του ΠΑΟΚ, οι πολίστες μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στην πισίνα του Ζάγκρεμπ, και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μία ακόμα ιστορική πρόκριση.

«ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΕΜΕΙΣ!»

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022
2ος Προκριματικός Όμιλος, LEN Euro Cup
Bazeni Mladost
11:30, ΠΑΟΚ Domus Ergo-VK Primorac (LEN TV)

Διαβάστε ακόμη...